MAAS-kort no. 18   25 & 26 februari 2017

 

Tijdens de voorbereidingen van de theaterperformance STILL die in de lente van 2017  zal uitkomen heeft Ronald de Ceuster een aantal korte videoperformances gemaakt  waarvoor Diederik de Ceuster de muziek heeft gecomponeerd. Net zoals in zijn overige beeldende werk, hoofdzakelijk ruimtelijke tekeningen van purfoam,  laat de Ceuster beelden zien die zich laten associëren met kwetsbaarheid en verlies.

Sinds enige tijd schrijft Lieke Göbbels teksten, kort en vluchtig, vanuit het perspectief van een 1 - jarige , altijd vergezeld door BEER , HAAS en VOS. Deze teksten worden nu voor het eerst buiten facebook getoond. De teksten laten zich associëren met heimwee en verlangen.

Tijdens MAAS-kort zullen de performances en teksten te zien zijn. Ook maken beide kunstenaars ter plekke in MAAS ieder een nieuw - plaatsgebonden - beeld. Het zijn de eerder genoemde kwetsbaarheid, verliezen en verlangen dat hun werk verbindt.

 

'still' is te bezoeken op zaterdag 25 en zondag 26 februari van 13.00-17.00 uur
 
op zondag serveert steevast MAAS soep, brood en 'n drankje

 

u bent van harte welkom!

 

N.B.: bij Graafseweg 183a mag niet geparkeerd worden,
wel bij de achteringang van MAAS, Hatertseveldweg 26.
Naar MAAS is het 15 minuten lopen vanaf Station Nijmegen
 
 

*****

 

MAAS is een initiatief van beeldend kunstenaar Bart Drost. Hij stelt zijn atelier 'om niet' aan collega-kunstenaars ter beschikking. Er is geen winstoogmerk, er is geen subsidie. Onafhankelijkheid is een groot goed.