Wikipedia: 'Een mancave is een plek waar mannen hun hobby of favoriete bezigheden (zoals bijvoorbeeld poker spelen, bier drinken of sport kijken) kunnen beoefenen. Vaak is het een zolderkamer of garage, die helemaal naar hun smaak is ingericht en waar ze zich in kunnen terugtrekken uit de dagelijkse stress van het leven'. 

 

De laatste twee weken van oktober werken Reinier Vrancken (dit jaar afgestudeerd aan St.Joost Den Bosch) en Ruben Planting (nu derde jaar Artez Arnhem) binnen de muren van MAAS. Zij hebben ieder een collega uitgenodigd (Roel Neuraij resp. Romar de Bonte) en zullen met z'n vieren de handen uit de mouwen te steken en - los van de dagelijkse stress - een stevig project op poten te zetten.

 

In het weekend van 29 en 30 oktober zetten de mannen de deur van hun mancave open, van 13.00-17.00 uur.

 

MAAS  -  Graafseweg 183A  -  Nijmegen

 

 

 

N.B.: Graafseweg 183a heeft geen eigen parkeerplaatsen.

Kom je met de auto, neem dan de achteringang: Hatertsveldweg 26 Nijmegen.

Naar MAAS is het 15 minuten lopen vanaf station Nijmegen NS

 

 

***

 

MAAS-jong! geeft net afgestudeerde kunstenaars en/of kunststudenten de mogelijkheid om gedurende een compacte periode een project op poten te zetten binnen de muren van MAAS. Het resultaat wordt in het afsluitende weekend geopenbaard. Wil jij een MAAS-jong! doen, meld je dan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.